Brugge, Mechelen, Namen en Bergen. Dat zijn de steden waar je binnenkort een unieke loopervaring kan beleven.

Running for girls' rights? 't Zal wel zijn! Het Unique Plan Run Team zet zich schrap om er weer voluit voor te gaan. Met de kenmerkende blauwe loopshirts starten ze steevast aan het begin van een wave. En ze lopen extra gemotiveerd, want vrienden en familie sponsoren hun tocht massaal. Het goede doel? Plan International België en de projecten tegen kindhuwelijken in Niger.

Altijd al eens onze eigen steden op een andere manier willen ontdekken? Nu kan het! De unieke Urban Trails, sturen je op pad langs onverwachte plaatsen in de stad.

Unique Plan Run Team = running for girls' rights!

Wat is het verschil tussen een gewone deelname aan de Urban Trail en deelnemen met het Plan Run Team

Natuurlijk kan je je ook laten sponsoren als je niet met het Unique Plan Run Team meeloopt. Maar wat is nu het verschil?

Als deelnemer van het Run Team

  • schrijf je in via de website van Plan International België
  • volgt Plan International België jouw inschrijving op
  • krijg je een loopshirt en je rugnummer aan de stand van Plan International België
  • start je aan het begin van een wave
  • vertegenwoordig je Plan International België tijdens de Urban Trail
  • loop je fier voor girls' rights!

 

Neem je deel aan de Urban Trail als losse deelnemer, dan volg je de gewone inschrijvingsprocedure. Maar natuurlijk kan je ook dan nog Plan International België steunen! Bij je inschrijving zal gevraagd worden of je 5 euro extra wil geven voor de projecten van Plan International België: doen! En uiteraard kan je je eigen profiel aanmaken op superplan en vragen aan vrienden en familie om je te sponsoren voor je sportprestatie!

 

Veel succes bij het trainen!