Heb jij ook een fantastisch idee om geld in te zamelen ten voordele van kinderen in het Zuiden? Wij helpen je actie graag een handje. Lanceer je eigen superplan via ons gloednieuw online platform en samen maken we er een succes van! Druk op ‘start een actie’ en vul je gegevens in. Je kan foto’s toevoegen en berichtjes posten op je eigen actiepagina. De link naar je pagina is makkelijk te delen via mail of op je uitnodigingen en geboortekaartjes. Via social media kan je sharen via 1 druk op de knop. Als organisator van een actie of feest, heb je een eigen overzichtspagina met de namen van je sponsors, de berichtjes en het bedrag dat je al bereikt hebt.

CROWDFUNDING, MAAR DAN ANDERS

Een crowdfundingactie opzetten is dé manier om snel een project te lanceren: veel mensen die een kleine bijdrage doen en samen een groot bedrag verzamelen. Volgens dat principe kan je ook acties opzetten voor het Zuiden. Ons platform wordt dé verzamelplaats voor al jullie initiatieven ten voordele van Plan. Bezorg je vrienden en kennissen de link naar jouw actie en zij kunnen in enkele clicks je actie steunen.

START TO #SUPERPLAN

Verjaardagen, pensioenfeestjes, sportprestaties, geboorten, koekjesverkopen, kunstveilingen, de langste sjaal ter wereld breien, je kan het zo gek niet bedenken of mensen ondernemen iets ten voordele van Plan. Vanaf nu zijn al deze superplannen te bewonderen op www.superplan.be

JOUW FEEST? EEN SUPERFEEST!

Een kindje geboren, een huwelijk, een housewarming of een verjaardag. Er is altijd wel een gelegenheid om samen te vieren en gezellig te feesten met vrienden en familie. Maak een eigen profiel aan op ons platform en vraag je gasten om in plaats van een geschenk mee te brengen een gift te doen. Ze kunnen intussen een fijne boodschap voor het feestvarken achterlaten: een leuk aandenken!

SPORT VOOR KIDS

Binnenkort een sportief evenement op de agenda? Een loopuitdaging? Een wielerweekend? Een voetbaltoernooi? Laat je sponsoren en aanmoedigen via het profiel dat je aanmaakt op super-plan.be. Je deelt eenvoudig de link met al je vrienden en ziet je bedrag telkens stijgen. Geen gedoe meer met envelopjes, alles verloopt online waardoor jij je kan concentreren op je sportprestatie!