Ook uw team of bedrijf kan zich inzetten voor het goed doel! Er zijn heel wat manieren om met Plan samen te werken: van een eenmalig evenement tot een langdurige samenwerking, sportieve teambuilding of het schenken van de opbrengst van een jaarlijks bedrijfsevenement voor het goede doel.

Voordelen van een eigen profielpagina van uw team of bedrijf op Superplan:

  1. Extra publiciteit en zichtbaarheid van al uw initiatieven voor het goede doel. Op uw website, Facebook-pagina of het bedrijfsmagazine kan u doorlinken naar de eigen profielpagina op Superplan.
  2. Deel je actie met al je volgers op Facebook. Je kan nieuwsberichtjes en foto's op je pagina plaatsen en meteen te liken/delen via Facebook of Twitter.
  3. Goed voor de teamspirit én het imago van uw bedrijf. Een bepaald bedrag inzamelen tegen een zelfgekozen datum, da's best spannend! Via Facebook kan je vrienden, familie en collega's vragen om een storting te doen, om het vooropgestelde bedrag te halen.
  4. Sportief teamwork voor het goede doel. Loop je mee de Urban Trail samen met een groepje collega's? Creëer een actie met hele team en laat je sponsoren door vrienden, familie en collega's! Alle sportieve collega's kunnen ook apart een actiepagina maken en die 'vasthangen' aan het bedrijfsprofiel?

Plan je een eenmalige actie? Maak meteen je eigen actiepagina! Of eerder op zoek naar langdurige samenwerking en een super-de-luxe profielpagina op Superplan? Contacteer ons via onderstaand formulier of via corporates@planinternational.be.

Bekijk alle superplan-bedrijfsacties

Meer weten? Op zoek naar ideeën om een actie te starten met het bedrijf of team? Contacteer ons!