Heb jij ook een fantastisch idee om geld in te zamelen ten voordele van meisjes over de hele wereld? Wij helpen je actie graag een handje. Lanceer je eigen Superplan via ons online platform en samen maken we er een succes van!

 

Crowdfunding, maar dan anders.

Superplan is ons eigen crowdfundingplatform waarop iedereen een actie kan starten. Crowdfunding is een alternatieve manier om je idee, product of initiatief voor te stellen aan vrienden en familie en ze de mogelijkheid te geven om je financieel te ondersteunen.

Een crowdfundingactie opzetten is dé manier om snel een project te lanceren: veel mensen die een kleine bijdrage doen en samen een groot bedrag verzamelen. Volgens dat principe kan je ook acties opzetten voor meisjes en jongens wereldwijd. Ons platform wordt dé verzamelplaats voor al jullie initiatieven ten voordele van Plan International.

 

Draag je steentje bij op jouw manier

De voorbije jaren hebben we heel wat fantastische inzamelacties zien passeren: Verjaardagen, pensioenfeestjes, sportprestaties, geboorten, koekjesverkopen, kunstveilingen, de langste sjaal ter wereld breien, je kan het zo gek niet bedenken of mensen ondernemen iets ten voordele van Plan International. Bekijk de vele Superplannen. En jij, wat voor actie ga jij lanceren? 

Start je actie nu!