Ben je helemaal klaar om een actie op te zetten maar weet je nog niet helemaal wat en hoe? Volg onderstaande instructies en maak van je actie een succes.  
 

In 6 stappen je actie opzetten.
 

 1. Verzin een actie die helemaal bij je past. Vier je binnenkort een geboorte of een feest? Ga je voor een sportieve uitdaging of heb je een helemaal ander idee? Voor elke actie is er plaats op ons crowdfundingplatform. Laat je inspireren door voorgaande acties.

   

 2. De ideale actie gevonden? Perfect. Klik dan snel op ‘start je actie
   

   

 3. Vul je gegevens in, kies een leuke foto en creëer een doordacht wachtwoord. Safety first! Proficiat, je bent nu eigenaar van een Superplan-account

   

 4. Vul nog enkele details in over je actie. Geef aan hoe je Plan International België juist wil steunen. Is je actie onder te brengen bij een feest, geboorte of sportuitdaging? Als je idee niet in een bepaalde categorie valt, kies dan voor een vrije actie. Voeg nog een inleidend tekstje, een leuke foto, de tijdsduur en doelbedrag toe en klaaaaar! 

  Handig weetje: je kan al je gegevens achteraf nog gemakkelijk wijzigen. Dit doe je bij ‘bewerken’, bovenaan je actiepagina

   

 5. Nu je actie online staat te pronken, is het tijd om heel je netwerk hiervan op de hoogte te brengen. De link naar je pagina is makkelijk te delen via mail of op je uitnodigingen en geboortekaartjes. Via Social media kan je sharen via 1 druk op de knop. 

   

 6. Verlies je actie niet uit het oog. Bekijk je overzichtspagina regelmatig en publiceer af en toe een update om je projectpagina actueel te houden. Deze updates kan je helemaal vanonder op je actiepagina toevoegen. Laat je pagina leven!   

 

Je bent nu helemaal klaar voor de lancering van je actie. Laat je gaan en start vandaag nog je eigen Superplan.