Wil je op een originele manier kinderen, gezinnen én gemeenschappen op weg naar een betere toekomst helpen? Dan start een actie! Plan is het uitgelezen goede doel voor de opbrengst van je feest, evenement of speciale uitdaging. Enkele ideeën op een rijtje:

  • Creatief zijn is de boodschap! Je kan een veiling organiseren, of een winterbarbecue, rommelmarkt, koekjesbak, quiz, een nineties-fuif of een zelfs een hondenshow... Of misschien wil je wel een lange sjaal breien en je uitdaging laten sponsoren per centimeter? Je kan 't zo gek niet bedenken of je puurt er een lucratief initiatief uit, dat je bovendien meteen op Superplan kan plaatsen!
  • Waar is da feestje? Hier! Je bent in blijde verwachting, je gaat trouwen, geeft een instuif of viert een verjaardag of jubilieum? Je hebt dit keer geen zin in een berg cadeaus, maar je wil wel iets doen voor kinderen in het Zuiden? Maak je eigen party-pagina op deze website en copy-paste de link in je uitnodiging, met een oproepje om het werk van Plan te steunen.
  • Een extrasportieve uitdaging. Loop mee tijdens 1 van de unieke Urban Trails met het Unique Plan Run Team  (in Antwerpen, Gent, Brugge, Mechelen,...), maak je eigen actiepagina en laat je sponsoren door vrienden en familie.
  • Let the games begin. Organiseer een petanque- of voetbaltornooi en vraag een kleine bijdrage aan alle deelnemende ploegjes.  
  • Tous ensemble. Je kan een inzamelactie opstarten samen met je vrienden, collega's of klasgenoten. De voorbije jaren zetten namelijk honderden bedrijven, scholen en verenigingen hun beste solidaire beentje voor om de projecten van Plan een duwtje in de rug te geven! 

Promomateriaal nodig voor je evenement? Vragen over je actie(pagina)? Contacteer ons!

Ik wil een actie starten!