Ben je actief in de jeugdbeweging, een hobbyclub of een lokale vereniging? Er zijn heel wat manieren om met Plan samen te werken: van een eenmalig evenement tot een langdurige samenwerking, of misschien willen jullie wel meelopen met het Plan Run Team?

Op zoek naar ideeën om een actie uit de grond te stampen? De mogelijkheden zijn legio: een wielerwedstrijd, een kunstveiling, een cocktailfeestje, wereldrecordpoging, een barbecue, autostop-wedstrijd naar Spanje of Italië, een kerstmarkt, rommelmarkt,...

Voordelen van een eigen profielpagina van je organisatie of vereniging op Superplan:

  1. Fondsen werven bij vrienden en familie wordt een fluitje van een cent. Zonder opdringerig te doen. Deel je gloednieuwe actiepagina via e-mail, blog of website, of met al je volgers op Facebook. Je kan ook updates en foto-albums op je actiepagina plaatsen en meteen liken/delen via Facebook of Twitter.
  2. Crowdfunden voor het goede doel doe je zo: stel een streefbedrag en een deadline in, voer langzaam de spanning op via e-mail en/of sociale media (met berichtjes à la "nog 3 dagen te gaan, wie geeft het finale zetje om ons bedrag te halen?") en kroon jezelf tot held van de dag bij het halen van je doelstelling!
  3. Meelopers in je vereniging of organisatie? Ideaal! Schrijf je in voor één van de Urban Trails, samen met het Plan Run Team. Creëer een actiepagina en laat je online sponsoren door vrienden, familie en collega's!

Plan je een eenmalige actie? Maak meteen je eigen actiepagina! Of eerder op zoek naar langdurige samenwerking en een super-de-luxe profielpagina op Superplan? Contacteer ons via onderstaand formulier of via Marielaure.DeBrauwer@planinternational.be

Meer weten? Op zoek naar ideeën om een actie te starten met het bedrijf of team? Contacteer ons!