Ben je actief in een club of sportclub? Op zoek naar goed doel om de opbrengst van je jaarlijkse tornooi, evenement of criterium aan te schenken? Dan ben je bij Plan aan het juiste adres! Misschien wil jouw club wel meelopen met het Plan Run Team, of fietsen in de flashy wielershirtjes van het Plan Cycle Team? Of misschien ga jij wel voor een unieke sportieve uitdaging - een marathon lopen, de Dodentocht, de 20 km van Brussel op bedevaart naar Santiago de Compostela of een fietstocht door de Andes,...  Ongetwijfeld willen je vrienden jouw extrasportieve challenge sponsoren, via het steunen van je actiepagina op Superplan!

Op zoek naar ideeën om een sportief evenement met je 'sport)uit de grond te stampen? De mogelijkheden zijn legio: een wielerwedstrijd, een petanquetornooi, een benefiet-voetbalwedstrijd,... Of ook: een kunstveiling, een nieuwjaarsfeestje, een kerstmarkt, quiz, rommelmarkt,...

Voordelen van een eigen profielpagina van je organisatie of vereniging op Superplan:

  1. Fondsen werven bij vrienden en familie wordt een fluitje van een cent. Zonder opdringerig te doen. Deel je gloednieuwe actiepagina via e-mail, blog, of met al je volgers op Facebook. Je kan ook updates en foto-albums op je actiepagina plaatsen en meteen liken/delen via Facebook of Twitter. Handig én leuk!
  2. Crowdfunden voor het goede doel doe je zo: stel een streefbedrag en een deadline in, voer langzaam de spanning op via e-mail en/of sociale media (met berichtjes à la "nog 3 dagen te gaan, wie geeft het finale zetje om ons bedrag te halen?") en kroon jezelf tot held van de dag bij het halen van je doelstelling!
  3. On the run for girl's rights! Schrijf je in voor één van de Urban Trails, samen met het Plan Run Team. Creëer een actiepagina en laat je online sponsoren door vrienden, familie en collega's!
  4. Jouw wielerclub in 't nieuw! Als je de volgende keer een wheelie placeert, kan dat net zo goed in het helblauwe fiets-shirt van Plan, mét signatuur van Plan-ambassadeur Philippe Gilbert. Contacteer ons voor meer info!

Plan je een eenmalige actie? Maak meteen je eigen actiepagina! Of eerder op zoek naar langdurige samenwerking en een super-de-luxe profielpagina op Superplan? Neem gerust contact op.