Cycling for Youth

68 %
340 €
Opgehaald van: 
500 €
om het doel te bereiken
Organisator: 
De Prins Kelly

Sharing is caring

Sportuitdaging
Sportuitdaging

Cycling for Youth

BDO gaat met Music Hall en Plan België in zee om kinderen, die hier anders weinig kans toe hebben, een stukje cultuur te laten beleven. Want kinderen moeten kunnen dromen! Het startschot werd gegeven op 10 maart 2017 met de voorstelling van de musical Charlie Chaplin voor 1.000 leerlingen, en een volgende event is voorzien in het voorjaar 2018. Om dit project kracht bij te zetten, organiseren we een sportieve fundraiser. Een fietshappening voor de ganse familie - Cycling for Youth!

 

Fiets met ons mee, breng familie en vrienden mee. De collega met de grootste groep familie en vrienden maakt kans op een gesigneerd boek van Eddy Merckx! Kies je vertrekpunt en afstand en steun het goede doel! Vertrekken kan vanop het Van der Linden plein in Duffel of ons kantoor te La Hulpe. Steun met je inschrijving (€ 5 ter plaatse te betalen) onze actie! Er gaat automatisch een deel van jouw inschrijvingsgeld rechtstreeks naar Cycling for Youth!

 

Er zullen verschillende omlopen vertrekken vanuit Duffel (tussen Mechelen en Lier) en La Hulpe. Een familieomloop van zo’n 30 km, enkele tussenafstanden van 70 km, 110 km en 130 km en voor de echte enthousiastelingen is er tenslotte ook een grote omloop van zo’n 167 km.

 

Veilige routes worden uitgestippeld door de enthousiaste wielerploeg BDO - Giro del Mondo!

 

Blokkeer alvast jullie agenda, verzamel vrienden en familie, en fiets met ons mee op zondag 20 augustus! Het wordt een onvergetelijk evenement!

 

En ben je net als wij overtuigd dat elk kind recht heeft op cultuur?  Dat kinderen onze toekomst zijn?  En wil je best nog een extra bijdrage leveren aan het project? Dat kan zeker!

PS: Vanaf €40 op jaarbasis ontvang je een fiscaal attest waarmee je tot 45% van het geschonken bedrag recupereert.

Schenkers van deze actie