Cycling for Youth 2018

0 %
0 €
Opgehaald van: 
350 €
om het doel te bereiken
Organisator: 
De Prins Kelly

Sharing is caring

Sportuitdaging
Sportuitdaging

Cycling for Youth 2018

BDO gaat opnieuw met Music Hall en Plan België in zee om kinderen, die hier anders weinig kans toe hebben, een stukje cultuur te laten beleven. Want kinderen moeten kunnen dromen! Het startschot werd vorig jaar gegeven op 10 maart 2017 met de voorstelling van de musical Charlie Chaplin voor 1.000 leerlingen uit diverse Vlaamse scholen. In het voorjaar van 2019 organiseren we een volgende culturele belevenis, voor opnieuw 1.000 leerlingen, dit keer vooral voor Waalse/Brusselse scholen. Om dit project kracht bij te zetten, organiseren we opnieuw onze BDO fietshappening voor de ganse familie - Cycling for Youth!

 

Fiets met ons mee op zondag 19 augustus 2018, en breng al je familie en vrienden mee. Kies je afstand en steun het goede doel! Vertrekken kan vanop het Van der Linden plein in Duffel (tussen Mechelen en Lier). Met je inschrijving steun je bovendien onze actie Culture Club for Youth! Een deel van het inschrijvingsgeld gaat naar Plan België!

 

Er zullen verschillende omlopen vertrekken (dit jaar allemaal vanuit Duffel). Een familieomloop van zo’n 25 km, enkele tussenafstanden van 70 km, 110 km en 130 km en voor de echte enthousiastelingen is er tenslotte ook een grote omloop van zo’n 165 km. Veilige routes worden uitgestippeld door de enthousiaste wielerploeg BDO - Giro del Mondo!

 

Blokkeer alvast jullie agenda, verzamel vrienden en familie, en fiets met ons mee op zondag 19 augustus! Het wordt een onvergetelijk evenement! Schrijf je alvast in via het Energize platform en download je persoonlijke voucher voor gratis deelname.

 

Bezoek ook zeker Costa Duffla, een tiendaags evenement in Duffel, gelegen aan de start van onze fietstocht. Je kan er genieten van een leuke vakantiesfeer met allerlei foodtrucks, springkastelen, beachvolley en andere activiteiten voor jong & oud.

 

Je inschrijving is gratis, maar wil je toch nog een extra bijdrage leveren aan het project? Dat kan zeker!

 

PS: Vanaf €40 op jaarbasis ontvang je een fiscaal attest waarmee je tot 45% van het geschonken bedrag recupereert.