Daphne Goes Win 4 Youth

110 %
330 €
Opgehaald van: 
300 €
om het doel te bereiken
Organisator: 
Daphné Holvoet

Sharing is caring

Sportuitdaging
Sportuitdaging

Daphne Goes Win 4 Youth

THE WORD IS OUT! 
Ik stel me kandidaat voor Win4Youth Ambassador 2019 bij The Adecco Group!

Win4Youth is een organisatie die medewerkers, uitzendkrachten en klanten van The Adecco Group samenbrengt om hun passie voor de sport te delen met elkaar. 
Doorheen het Win4Youth programma brengen we mensen samen die ook de belangrijkste waarden van The Adecco Group delen met elkaar, namelijk team spirit, klantgerichtheid, ondernemerschap, verantwoordelijkheidszin en passie. 
Meer info te vinden op: http://www.win4youth.com/what-is-win4youth

Als Win4Youth Ambassador wil ik mensen aanzetten om te bewegen, om actief bezig te zijn met sport. Maar het belangrijkste van dit alles is om dit SAMEN te doen. Samen sporten brengt ons dichter bij elkaar!

Volg mij via Instagram via volgende gebruikersnaam (daphnegoeswin4youth) en blijf op de hoogte van mijn plannen :D

 

Voor het goede doel Plan International organiseer ik een sportieve actie. Ik wil mensen aanzetten tot sporten en ik zal (samen met enkele collega’s) fietsen voor het goede doel.

Hoe werkt dit precies? Wij hebben op kantoor een spinningfiets staan, het doel is om het bedrag dat binnengehaald is voor het goede doel bijeen te fietsen (individueel of samen met collega’s). Dit is afhankelijk van de grootte van het bedrag.

Bijvoorbeeld: Als ik 500 euro inzamel, moet ik/ moeten wij 500 km fietsen voor het goede doel. (afhankelijk van de grootte van het bedrag verspreid ik de actie over verschillende dagen)

 

STAY TUNED!!
#win4youth #w4y #theadeccogroup #roadtobeanambassador #motivated

Schenkers van deze actie