106 %
265 €
Opgehaald van: 
250 €
om het doel te bereiken
Organisator: 
Jotan Borms

Sharing is caring

Vrije acties voor Plan
Vrije acties voor Plan

Jotan Runs 4 ambassador

Lieve vrienden, collega's, ... iedereen met een hart voor het goede doel! 

Wie start het jaar nu niet met een waslijst aan goede voornemens? Doe ik ook elk jaar opnieuw!

Mijn lijstje bevat elk jaar tal van sportdoelen, het voornemen om gezonder te gaan eten/leven, sinds een aantal jaar wil ik me ook telkens inzetten voor het goede doel, ... Door me kandidaat te stellen als Win4Youth-Ambassadeur voor Adecco België kan ik onmiddellijk enkele van deze doelen combineren. Want het voelt des te beter aan om je eigen sportdoelen te realiseren, wetende dat je hiermee ook anderen geholpen hebt. En het is datgene dat me zo aanspreekt in het Win4Youth project (www.win4youth.com). Sporten is goed voor zoveel dingen. Maar Win4Youth bewijst dat het ook een ideaal platform is om mensen te sensibiliseren. 

Sport is altijd al de rode draad doorheen mijn leven geweest. Als kleine kadee begon ik met datgene dat mij het nauwst aan het hart ligt, basketbal. Op de dag van vandaag was " the love for the game" nog nooit zo groot. Dat gevoel breng ik als jeugdcoach dan ook heel graag over op een nieuwe generatie spelers. Als coach leer je beseffen hoe belangrijk het is dat jonge spelers dezelfde kansen krijgen als ik ooit gekregen heb. En niet alleen op sportvlak trouwens! Daarnaast heb ik tijdens mijn studies LO kennis gemaakt met zoveel andere sporten, dat ik mijn doelen ook ruimer heb gesteld dan alleen basketbal. Het finishen van mijn marathon in 2017 zal iets zijn dat ik altijd blijf koesteren. Een droom die uitgekomen was.

Net zoals iedereen bij de jaarsovergang nieuwe voornemens stelt, heeft ook iedereen dromen. Hoe gek deze ook moge zijn, elke dag is een nieuwe dag om je dromen na te streven!

Elke dag kunnen jullie het verschil maken! Voor Muhammed Ali was het een levensmotto. Maar ik daag JULLIE uit om te tonen HOW GREAT YOU ARE! 

Daarom heb ik gekozen om T-shirten te ontwerpen met deze quotes op. Om iedereen ervan bewust te maken dat welke droom je ook mag hebben, niets je mag tegenhouden om deze na te streven. Laat iedereen maar zien wat je in je mars hebt! Het zijn 2 slogans die - voor mij - tonen waarvoor Win4Youth staan. De opbrengst van de T-shirts gaat trouwens integraal naar Plan International, een schitterend doel die er alles aan doet om jonge kinderen / meisjes de kansen te geven hun eigen dromen na te streven.

Voor meer informatie i.v.m. de t-shirten kan je steeds mailen naar bormsjotan@icloud.com 
De volledige winst gaat trouwens naar dit PlanInternational Superplan! 

Liefs, 
Jotan

Schenkers van deze actie