329 %
1645 €
Opgehaald van: 
500 €
om het doel te bereiken
Organisator: 
Plan International België / Belgique

Sharing is caring

Sportuitdaging
Sportuitdaging

Mountainbike for Plan

Mountainbiken is onze grote passie! Dit seizoen willen ons inzetten voor de meest kwetsbare kinderen en hun gemeenschap in het Zuiden, door Plan België te steunen. Degene die het hoogste bedrag stort voor onze eerste uitdaging, wint een meet & greet met Plan-ambassadeur Koen Wauters! Bekijk het filmpje onderaan deze pagina!

 

Wie zijn wij?

  • Guido Dreesen, brandweerman, koerst al sinds zijn 14 jaar op de weg en is nog steeds actief als elite renner. Hij behaalde verschillende mooie overwinningen. Daarnaast is hij ook gebeten door de mountainbike marathons in de Alpen. Zijn palmares werd aangevuld met verschillende podia en eerste plaatsen. Zo werd hij twee keer eerste op de Saalbach World Games of Mountainbiking marathon!
  • Sofie Renier, licentiaat lichamelijke opvoeding en actief als atleten coach, personal trainer, en sporttechnisch adviseur. Zelf MTB ster(marathon), met verschillende nationale en internationale podia-plaatsen bij marathons.

Wat?

We hebben besloten om dit seizoen drie extreme wedstrijden te rijden voor Plan. Met volgende uitdagingen hopen we de aandacht te trekken en zo veel mogelijk steun te verzamelen:

Hoe kan je steunen? 

Steunen kan op verschillende wijzen. Je kan als grote sponsor meedoen, dan zorgen wij voor visibiliteit en eventueel andere voordelen. Maar je kan ook per dag of per race sponsoren, of gewoon een bedrag geven om te steunen. De mogelijkheden zijn oneindig en alle steun en hulp zijn meer dan welkom!

Volg al onze sportieve avonturen via onze Facebook-pagina: Guido en Sofie rijden voor Plan

 

Koen Wauteurs steunt Mountainbike for Plan!

Plan-ambassadeur Koen Wauters geeft ons initiatief een duwtje in de rug. Als jij ook onze uitdaging steunt kan je een meet & greet winnen met Clouseau, óf hun gouden plaat 'Clouseau Danst'! Ontdek hoe je kan winnen in onderstaande video's. Iedereen maakt kans, of je nu voor 1 of 1000 euro schenkt!

Alvast super bedankt voor de steun!

Sofie en Guido

 

Win een meet & greet met Clouseau!
Proficiat Miek & vrienden! Jullie hebben de meet & greet met Clouseau gewonnen. Deze actie is nu afgelopen.

 

Win Koen's gouden plaat "Clouseau Danst"!
Proficiat Mieke! Jij mag de gouden plaat "Clouseau Danst" binnenkort een mooi plekje bij je thuis geven. Deze actie is nu afgelopen.

Schenkers van deze actie