Who run the world? Girls run the world! Op zondag 29 mei lopen Aline, Line, Marlies en Zoé de Fisherman’s Friend Strongman Run in Antwerpen. … Niet zomaar een run, maar een loodzwaar obstakelparcours van 18 km. Een huizenhoge uitdaging! En een statement, niet enkel voor zichzelf, maar ook voor meisjes in Benin, die elke dag opnieuw hindernissen en obstakels moeten overwinnen. Doelstelling: 18.000 euro inzamelen voor een Girl Power-project in Benin, een sportproject dat meisjes sterker en mondiger maakt.

Lees er alles over op de crowdfundingpagina van Aline, Line, Marlies & Zoé

 

De komende weken en maanden gaan de vier meisjes keihard trainen om hun doelstelling te halen, om het hindernissenparcours in Antwerpen tot een goed einde brengen. Door de modder ploeteren, klimwerk over houten constructies,… Niet voor doetjes! Onder leiding van Filip De Brauwer, een professionele physical coach, werken de meisjes nu elke week aan hun fysieke conditie.

Parallel met de sportieve uitdaging, zetten de vier alles op alles om meisjes in Benin op weg te helpen naar een betere toekomst. In Benin worden elke dag opnieuw meisjes geconfronteerd met  kindhuwelijken, tienerzwangerschappen, het vroegtijdig verlaten van de schoolbanken,... Daarom steunen Aline, Line, Marlies en Zoé het Girl Power-project in Benin, een sportproject dat meisjes meisjes mondig en assertiever maakt, zodat ze voortaan zelf hun toekomst in handen kunnen nemen!

Help jij Aline, Line, Marlies en Zoé hun droom te verwezenlijken?