Run for girls

2 %
95 €
Opgehaald van: 
4000 €
om het doel te bereiken
Organisator: 
Plan International België / Belgique

Sharing is caring

Sportuitdaging
Sportuitdaging

Run for girls

Zoals elk jaar nemen de Urban Trails alle lopers op sleeptouw doorheen het hart van de mooiste steden van België. In 2017 kan jij 10 km lopen, voor het goede doel, in een van deze acht unieke locaties: Brugge, Antwerpen, Gent, Hasselt, Brussel, Bergen, Namen en Mechelen.

Sinds 2014 slaan Plan België en Golazo (organisator van de Urban Trails) de handen in elkaar omdat meisjes het recht hebben om op te groeien in een rechtvaardige wereld. Een omgeving waarin zij zelf de sleutel van hun toekomst in handen hebben om te leren, leiden, beslissen en groeien. Alle lopers kunnen ervoor kiezen om aan te sluiten bij het Plan Run Team om met hun deelname de meisjesprojecten in Afrika, Azië en Latijns-Amerika te steunen.

Nieuw in 2017: Plan België lanceert een uniek superplan om alle lopers aan te moedigen om zich te laten sponsoren. De opbrengst gaat integraal naar de meisjesprojecten van Plan. Kan je niet deelnemen aan de loopwedstrijd, maar wil je graag je steentje bijdragen? Dat kan zeker! Help een vriend naar de finish door een kleine bijdrage te doneren op deze pagina. Als deelnemer of als supporter, iedereen kan helpen om meisjes te laten uitgroeien tot sterke vrouwen.

Meer info over alle Urban Trails

Ps. Vanaf €40 op jaarbasis ontvang je een fiscaal attest waarmee je tot 45% van het geschonken bedrag recupereert.

Schenkers van deze actie