Unique Groep

Totaal ingezameld: 
12550.39 €

Unique Groep

De Unique Groep is een hr-dienstverlener die vier sterke spelers bundelt: Unique, Unique Career, Express Medical en Receptel. Het brede kennis- en dienstenplatform van de Unique groep biedt klanten en kandidaten een ruim aanbod hr-diensten én deskundig advies op maat. En dat is niet alles!

"Als HR dienstverlenende organisatie voelen we ons dan ook meer dan maatschappelijk betrokken. Juist omdat ons vak om mensen draait. Mensen met passies en dromen voor de toekomst. Onderwijs biedt die kansen op werk, op perspectief om de spiraal van armoede te doorbreken. Om deze redenen zijn we dit jaar met veel trots de officiële partner van het Plan Run Team van Plan België tijdens de Urban Trails in Antwerpen, Gent, Mechelen, Brugge, Bergen en Namen." Eveline Verdonck (Marketing Manager Unique groep)

De Unique Groep engageert dus als unieke sponsor van het Unique Plan Run Team. Voor elke Urban Trail waar het Unique Plan Run Team meeloopt, sponsort Unique Groep met een gift. Op het einde van 2015 kan Plan dankzij deze sponsoring maar liefst 600 meisjes in het het Zuiden een jaar onderwijs laten genieten. Dé sleutel voor een betere toekomst en hét wapen tegen kindhuwelijken.

 

Sharing is caring

Updates van deze actie

Picture
05/12/15

Urban Trail Mechelen: 3.000€

De nocturne editie van Mechelen was de ideale afsluiter van de Urban Trail serie. Lopers van Unique trotseerden de nacht en liepen 10km voor Plan België.
Picture
08/11/15

Urban Trail Namen: 2000€

Zondag 8 november liepen 10 sportieve medewerkers van Unique mee in het Unique Plan Run Team. Dikke proficiat aan iedereen!
Picture
18/10/15

Urban Trail Brugge: 2000€

58 medewerkers van Unique Group liepen op zondag 18 oktober 10 km langs de kleine straatjes van het Venetië van het Noorden onder een stralende herfstzon. Na de wedstrijd konden de lopers van het Unique Plan Run Team genieten van een gratis wafel bij wafelshop Chez Albert.
Picture
11/10/15

Urban Trail Mons: 2000€

Bergen, de culturele hoofdstad kreeg op 11 oktober de 23 lopers van Unique Groep over de vloer. Het parcours van 10 km was met de beklimming van het Belfort een niet te onderschatten beproeving.
Picture
11/09/15

Inzamelactie op bedrijfsevent: 76,76€

Ook aan de vestiaire tijdens ons Kick-on bedrijfsevenement brengen we ons partnership graag onder de aandacht van onze collega's. Met behulp van een inzamelbus voor kleine centjes bracht dit nog eens een fijn bedrag van 76.76 euro op!
Picture
10/09/15

Plan Ouderschap

Vandaag zijn we opnieuw Plan Ouder geworden van een jongen van 9 jaar uit Nepal.
Picture
03/09/15

Cake 'n cookies sale: 473,63€

Bovenop dit partnership en de tickets aan de startlinie organiseerden de Unique groep ook ludieke inzamelacties zoals een zelfgemaakte koekenslag die verkocht werd binnen in het bedrijf. Collega’s bakten thuis zelf taarten, boterkoekjes, muffins, warme pannenkoeken, cake of een gezonde havermoutsnack zonder suiker… en gingen met een kar vol lekkers langs alle verdiepingen en afdelingen. Voor een spiesje of zakje koekjes betaalde men 2 euro. Het resultaat was een volledig uitverkochte winkel op wieltjes en een kassa gevuld met maar liefst 473.63 euro. Ook deze centjes schenken we met veel plezier aan Plan België!
Picture
01/08/15

Plan Ouderschap

Groot nieuws vandaag, we zijn officieel Plan Ouder van een meisje uit Niger. We kijken er al naar uit om de eerste brief te schrijven.
Picture
05/07/15

Urban Trail Brussel: 2000€

De hoofdstad van België was op 5 juli het decor voor de Urban Trail. 17 lopers van de Unique Groep trokken hun loopschoenen aan voor een heuvelachtige tocht van 10km.
Picture
29/03/15

Urban Trail Gent: 2000€

De 51 lopers van Unique lieten het hondenweer van 19 maart niet aan hun hart komen. Ze liepen 10km mee dwars door Gent in het Unique Plan Run Team.

Pagina's

Sharing is caring