84 %
1260 €
Opgehaald van: 
1500 €
om het doel te bereiken
Organisator: 
Thomas De Meyer

Sharing is caring

Vrije acties voor Plan
Vrije acties voor Plan

Van Engeland tot Mongolië voor Plan!

Wij zijn Myrthe en Thomas, 23 en 22 jaar oud, een jong avontuurlijk koppel. In Juli 2016 vertrekken we op ons grootste avontuur tot nu toe. Samen doen we mee met de 'Mongol Rally' met als bedoeling om met een aftandse wagen (maar 1100cc) van Londen naar Mongolië te rijden, een afstand van meer dan 15.000 km. Hierbij doorkruisen we al zeker 17 verschillende landen waaronder Turkmenistan, Iran, Tajikistan enzovoort. 

Dit doen we natuurlijk niet zomaar maar voor een goed doel! We moeten minstens €1500 kunnen inzamelen voor ons zelfgekozen goed doel, in ons geval PLAN BELGIË! Dit omdat we na deze trip verder zullen reizen door Azië en de kinderen dat daar hulp nodig hebben, ons nauw aan het hart liggen. 

We hebben onszelf al een oude Lada Samara uit 1990 gekocht om door de bergpassen, woestijnen en onbegane wegen van Europa en Azië te rijden. Dit alles zonder back-up, hulp of vastgelegde route. Enkel wij, onze auto en een hoop geluk! Onze teamnaam is 'Yak The Ripper', verwijzend naar de Yaks in Mongolië en Jack The Ripper uit Londen. 

We hopen tegen het vertrek zoveel mogelijk geld in te zamelen, al kan er tijdens en nog even erna ook nog ingezameld worden. Aub, help ons, help Plan en help de kinderen die hulp nodig hebben. 

Goed om te weten: bij elke gift van €40 of meer krijg je een fiscaal attest! Via onze eigen website verkopen we ook originele 'air fresheners' in de vorm van ons logo. Een exclusief hebbeding voor het goede doel!

Alvast hééééél erg bedankt,
Myrthe & Thomas   

PS: Onze reisverhalen kan je volgen via onze website www.nomadahowfar.com, Instagram of onze Facebook-pagina

Schenkers van deze actie